onsdag, juni 13, 2007

You can't stop France



Det görs alldeles för få bra Prince-remixer, men när TEPR visar var skåpet ska stå och dessutom gör ett bra låtval så är det bara att buga och bocka. Tack till Big Stereo.

Prince - My name is Prince (TEPR Just for Fun Rmx).mp3 (zshare)

Midnight Arts nya håller såklart även den hög klass, och ska dessutom remixas av RB-favoriten Russ Chimes.

Midnight Art - Virgin.mp3 (zshare)

5 kommentarer:

Anonym sa...

These 2 songs Are AWESOMEEEE I want more !

The Lemur sa...

Woot! It's fun to hear a just-for-fun remix that is very well produced. That's the spirit! Music should be fun, and good! Good work, TEPR!

And I can't wait for the Russie boy remix. Maybe Virgin records will sign him?

Jonas sa...

ey, apropå ingenting. kan man lägga upp vilka låtar som helst? ingen stat som kommer och stämmer en på en massa pengar ?

och yes, ni äger!

The Lemur sa...

Jonas: Det finns tusentals människor som lägger upp mp3:or på sina bloggar och visst, det är sharing, i mindre skala, fast ändå olagligt. Men man bör som mp3bloggare påpeka att man delar med sig musiken för att sprida den till nya lyssnare och uppmuntra dem att ta reda på mer och köpa musiken lagligt. Att lägga ut ett helt album t.ex. är ingen bra idé. Sedan bör man vara lätt att nå så att man kan bli ombedd av upphovsmännen att ta bort mp3-filen.

Så i rimliga mängder och med rätt motivation så kan man dela med sig av musiken. Men det är fortfarande olagligt och egentligen omoraliskt. Dålig liknelse: vissa röker, dåligt som fan, men de fortsätter likt förbannat ändå.

Jonas sa...

:) då kör jag stenhårt!

med motiveringen att jag inte röker!