onsdag, november 01, 2006

Onsdagsblandning



Till att börja med, ett av de bästa tipsen ni kommer få på ett bra tag. Om ni bara har planerat att besöka Norrköping en gång i erat liv så är det dags för det den 2:a December (OCH DET GÄLLER DIG OCKSÅ NIKLAS HEDMAN!). Det är någon sorts konvent om digitala medier eller liknande på dagen, men det är på kvällen det viktiga händer. Då blir det en renodlad klubbkväll med bl.a Para One och Surkin och det vore jävligt synd om ni missade det. 18-årsgräns. 100 kr. Spikat.



Para One och Surkin är förmodligen de bästa i världen på att inkorporera laptops i sina live/dj-rutiner vilket den förstnämnda klart demonstrerar i detta klipp.

Mer info: http://www.newmediameeting.com/



Jag vet egentligen inte mer om South Central än det lilla man kan utläsa av deras myspace, dvs att de är två killar från Brighton som håller på med bra grejer. Här har ni hursomhelst ett smakprov:

South Central - Nothing Can Go Wrong.mp3 (zshare)



Kid Sisters senaste, producerad av A-trak.

Kid Sister - Damn Girl.mp3 (zshare)

1 kommentar:

Viktor Wiktorsson sa...

thx för informationen. måste samla mina vapendragare, inhandla lite gin n' tonic och fara söderut för att inte missa den tveklöst otroligt bra spelningen grabbarna kommer leverera!

Tack ska du ha, och din blogg var fan massive, blir ett bokmärke på den.